Despre noi

Descriere

- Loc de joaca
- Petreceri si evenimente pentru copii
- Costume de carnaval pentru copii

BOO!Party – Un loc de joaca aproape de tine

BOO!Party este
- O pata de culoare, un loc amenajat cu dragoste si grija, unde copiii se pot juca intr-un mediu sigur si curat , cu jucarii potrivite fiecarei varste, sub atenta noastra indrumare.
- Spatiul prieteniei – aici copiii se pot juca, pot socializa si pot invata lucruri noi, participand la evenimente diverse cu caracter sportiv (dansuri), socio-educativ (atelier de creatie, curs de limba engleza, carnaval) si cultural (teatru).
- O locatie gandita pentru copii cu varsta intre 1 an si 11 ani, spatiul fiind impartit in doua zone OMIDUTA si FLUTURAS, unde copiii vor regasi jucarii si jocuri specifice varstei.
- Kids Parking. Ai ceva de rezolvat sau vrei sa mergi la cumparaturi si nu ai cu cine sa lasi copilul? Copiii cu varsta peste 3 ani pot ramane neinsotiti, personalul nostru ocupandu-se de supravegherea lor si de antrenarea in jocuri distractive.
- Un moment de relaxare pentru parinti. In timp ce copilul tau se joaca, socializeaza cu alti copii, danseaza sau participa la activitati diverse, tu poti savura un ceai relaxant sau o cafea revigoranta, poti sa-ti verifici emailul sau sa navighezi pe internet (Internet Wireless GRATUIT)
- Distractie, cantec si dans. Sistemul de KARAOKE LIVE, playlist in tendinte, jocuri de lumini si lasere completeaza decorul si pot fi solicitate la evenimente.
- Adaptabil cerintelor parintilor si dorintelor copiilor. Consola WII cu jocurile WII Play, WII Fit Plus si WII Resort poate fi folosita la cererea voastra, fara a implica tarife suplimentare.

Pentru ca iubim zambetele, caldura, muzica si jocurile copilariei, va asteptam zilnic, intre orele 10:00-20:00 la BOO!Party. Ziua copilului tau este unica! Ca sa devina o zi de neuitat, iti recomandam unul dintre cele 4 Pachete BOO!Party, special create in functie de bugetul tau si de dorintele copilului.
Acceseaza sectiunea CALENDAR pentru a vedea disponibilitatea spatiului de joaca (tinand seama de faptul ca in timpul petrecerilor private spatial este rezervat in exclusivitate) sau evenimentele tematice care urmeaza sa se desfasoare in perioada curenta.